СУ Йордан Йовков Бургас starnet/themes/editable/logo.jpg
    Местоположение: За училището -> -> Начало Последни новини: Международни математически успехи
 
За училището
 
 
Начало
За нас
Информация за родители и ученици
Педагогически екип
Иновативно училище
Превенция на агресията
Галерия
Новини
Проект Твоят час
Училищен вестник
Какво рисуваме
Филм за училището
Бюджет
Протоколи от проверки на ученическото хранене
Профил на купувача
Обществен съвет
Защита на личните данни
Административни услуги
ЗДОИ
Прием на ученици
Външно оценяване
Информация за ДЗИ
Самостоятелна форма на обучение
Клипове
Моден подиум
Контакти

Седмична програма

 

Електронна система за записване в I клас 
ПРИЕМ В ПЪРВИ КЛАС
Електронен дневник

ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ 

     

 

   
 
Пореден голям успех на учениците на СУ "Йордан Йовков"
В 6-ия международен турнир „Математика без граници” в Несебър Стефан Халваджиев от Iв клас спечели златен медал, а Габриела Орешкова от IIа - бронзов. Скъпи деца, успехът ви не е случаен, а е плод на усилия, труд и знания.
Браво и на Тодор Костадинов - IV клас и на учениците от отбора на I клас: Девина, Калоян и Станислав, които положиха много труд, старание и енергия и се представиха достойно.
Мили деца, гордеем се с вашите успехи и желанието ви да се борите и успявате. Обичаме ви!


Тринадесети международен конкурс за изкуства
'' РАДОСТ НА БРЕГА ''
1 място за рисунка - Полина Маринова
2 място за рисунка - Ивайло Стоянов
2 място за рисунка - Ивелина Тодорова
  "Първокласно начало - от идеята - през практиката - към иновацията" 

На 14 юни СУ „Йордан Йовков“ участва в конференция на тема "Първокласно начало - от идеята - през практиката - към иновацията". Учителите Галина Колева и Калина Пенева презентираха добри иновативни практики в обучението по БЕЛ и математика. Учителите Галина Купенова, Александрина Георгиева и Татяна Георгиева, които есента ще посрещнат бъдещите първокласници в новите модернизирани класни стаи, наблюдаваха добри практики при обучението на учениците ...
През месец юни се проведе обучение на учители от начален етап за работа с най-новата версия на Microsoft Power Point в Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации. Учителите придобиха сертификат за Microsoft Office Specialist, което им дава възможност да кандидатстват в международни проекти на Microsoft
Уважаеми родители, 

записването на ученици в I клас за учебната 2019/2020 година на първи етап от класирането става от 05 до 07 юни 2019 г. от 08,00 до 18,00 ч. , а от 10 до 11 юни от 08.00 до 16.00 ч. на ет.II , в стая № 4. Необходими документи: удостоверение в оригинал за завършена подготвителна група и акт за раждане в оригинал. Другите документи сме подготвили и Ви предоставяме ние. 
Очакваме Ви!
   Стартира лятна академия за ученици и студенти
Академията ще стартира на 1 юли и ще продължи до 25 юли 2019 година.
Целта на обучението е учениците и студентите да придобият база знания и умения в областта на съвременните информационни технологии, да се научат да програмират на Java, С++, С# и да създават мобилни приложения....
Мониторинг на иновативното обучение
На 29.05.2019 г. бе направен мониторинг на иновативното обучение в СУ „Йордан Йовков“. Нели Рангелова и Милена Леневa от МОН и Венета Иванова от РУО Бургас се запознаха с документацията, разговаряха с учителите и посетиха урок по Човекът и обществото в 3б клас с класен ръководител Стоянка Димитрова. Експертите дадоха отлична оценка за реализиране на дейностите по проекта.
  Общинското състезание " Език свещен на моите деди"
Днес, 29.05.2019 г. се състоя тържественото награждаване на учениците, които взеха участие в общинското състезание " Език свещен на моите деди". Децата от IIIа и IIIб клас показаха завидни знания и умения. От явилите се 23 училища , нашият отбор е на второ място. Учениците завоюваха 1 златен и 2 бронзови медала. Всички участници допринесоха със своите знания отборът на училище "Йордан Йовков" да се представи прекрасно!
Гордеем се с всички вас и ви пожелаваме още много успехи!
Гости от Полша по Програма Еразъм+
От 27.05.2019 г. СУ "Йордан Йовков" Бургас е домакин на делегация от 3 учители, ръководена от г-жа Агниешка Степанюк от Средно училище "Елиза Оржескова" в гр. Замошч, от Полша, осъществяващи мобилност по Програма "Еразъм +" на Европейската комисия. Скъпите гости бяха посрещнати от директора на училището, г-жа Анна Пенева, главен учител Калина Пенева и старши учител Александрина Недялкова. По време на работната среща бе споделен обмен на информация за двете училища-партньори, за организацията на образованието в Полша и България, за ...
 
Честит 24 май на всички ученици и учители !
Бъдете все така жадни за знания и и мотивирани да сме сред най-добрите училища в Община Бургас с отличните си резултати! Пожелавам ви здраве и още много успехи !
Благодаря от сърце на всички ученици, родители и членове на персонала на СУ "Йордан Йовков", които въпреки проливния дъжд, застанаха заедно, за да представим нашето училище пред бургаската общественост !!!
Анна Пенева
 Директор
снимки и видео от манифестацията
   
На приема на кмета на Бургас

г-н Димитър Николов, за директори и изявени учители в чест на 24 май! По решение на Педагогическия съвет, за участие в него бе определена старши учител Маргарита Червенкова, отдала десетилетия педагогически труд за децата от к-с "Изгрев".
  Не яж боклуци, яж зеленчуци
Днес в кампанията „Ден на революцията в храненето“, с мото „Не яж боклуци, яж зеленчуци“, в СУ „Йордан Йовков“ се включиха ученици от четвъртите класове.
Учителите Александрина Георгиева и Татяна Георгиева представиха пред тях презентация за смисъла на здравословното хранене за здравето на човека. После бяха проведени образователни игри, с които по забавен начин учениците затвърдиха знанията си за ползите от консумацията на плодове и зеленчуци...
Проектът, с който кандидатствахме по най-успешната програма на Европейската комисия, Програма "Еразъм +" 2019 година: "По високо качество на образованието чрез обмяна на опит", е одобрен от Центъра за развитие на човешките ресурси! Честито на колегите: Калина Пенева-главен учител и Александрина Недялкова-старши учител по английски език! Трудът им бе възнаграден и в следващите 2 учебни години ще обменим опит с колеги от училища-партньори от Полша и Испания!      Резултати
Прекрасна новина от Община Бургас: СУ "Йордан Йовков" се класира на II място отборно от явилите се отбори от 23 училища на общинското състезание по български език за ученици от трети клас "Език свещен на моите деди" !!! Поздравления за колегите Донка Терзиева и Стоянка Димитрова, подготвили отбора за този отличен резултат! Браво на нашите ученици от III а и III б клас, които ни представиха сред най-добрите училища в Община Бургас!!!      Виж в медиите
Класирани за Финален кръг на "Математика без граници"
След успешното участие на учениците на СУ “ Йордан Йовков“ в три дистанционни кръга, на които завоюваха множество медали, наближава Финалният кръг на международното състезание „Математика без граници”. Той ще се проведе от 28 юни до 1 юли в Несебър.
Право на участие в него си спечелиха с отличните си резултати следните ученици:...
Награди на Георги Димов и Натали Бодурова 

Отново сме щастливи с наградите на Георги Димов и Натали Бодурова от IV A клас! Георги Димов - I награда за "Магията на Космоса" и Натали Бодурова - II награда за "Шарено петле"! 
Мили деца, горди сме с вас, прекрасни са тези моменти! 
Дерзайте!
Анкети за иновативно училище
Скъпи ученици и родители, включете се в анкетното проучване за работата на СУ "Й.Йовков" като иновативно училище. Ние, вашите учители, се стремим да направим училището по-интересно, а ученето по-приятно. Вашето мнение, дали сме успели, е важно за нас. Отделете малко време и попълнете анкетата! Благодарим Ви!
Анкета за ученици
Анкета за родители
Снимки от Великденския благотворителен базар
Регионален конкурс
'' Земята,пчелите и хората ''


Отлично представяне за Дорета Моллова
Регионален ученически конкурс
''Водата и Земята''


2 място - Ивелина Тодорова
3 място - Ира Бакалбашиева
поощрение - Даря Петрова
 
 
Състезание по чужди езици
Днес седмокласниците от нашето училище участваха в състезание по чужди езици в ПГЧЕ " В. Левски". Представиха се отлично и получиха грамота от заместник директора на училището.
На 24 април 2019 година, сряда, от 13.10 часа 
в учителската стая 
директорът на училището Анна Пенева ще направи 
отчет за изпълнението на бюджет 2018 година и ще представи новия бюджет 2019 година.
СУ "Йордан Йовков" бе избрано да участва в националната изложба на колела "Пътят и аз", организирана от Renault и Министерство но образованието. Изложбата е част от образователна програма „Безопасност и мобилност за всички“. Програмата има за задача да помага на най-малките да бъдат отговорни участници в движението, да познават правилата за безопасно движение и да се грижат за опазването на околната среда. Образователните материали „Пътят и аз“, разработени от педагози и специалисти на компанията, са в помощ на учители и ученици от 1-ви до 5-и клас и могат да се свалят безплатно от www.safetyforall-bg.com . Училищата, участващи в програмата, могат да регистрират отбори за участие в конкурса за детска рисунка „Пътят и аз“.

Великденски благотворителен базар 

Училищното настоятелство и училищното ръководство на СУ „Йордан Йовков“ организират Великденски благотворителен базар на 25.04. 2019 г.(Велики четвъртък) от 8:40 ч.

Благотворителна кауза е: Подобряване на материалната база „Петокласно начало“.
  Призьори от деветия национален конкурс за компютърна рисунка и колаж “Виртуална пролет 2019”, тема “БЯЛА ЛЯСТОВИЦА”
Три призови места за СУ "Й. Йовков":  
категория рисунка - I място -Антония Иванова от 1 в клас
категория колаж - I място - Габриела Орешкова от 2а клас
категория колаж - III място - Габриела Челебиева от 2а клас
Честито, деца! Горди сме с вашите успехи! На всички участници в конкурса пожелаваме още много успехи!                              Класиране 
Иновативен урок в първи клас с мобилната класна
29.03.2019г. По случай Международния ден на птиците 01 април, К. Пенева, Г. Колева, Цв. Костадинова проведоха иновативен урок в първи клас с мобилната класна стая в Природозащитен център „Пода“
Първокласниците от СУ "Й.Йовков" посетиха Природозащитен център "Пода", където научиха много за различните птици, чуха интересна информация за застрашените и защитени видове, играха различни игри като ...
Наша ученичка на Държавното първенство по художествена гимнастика 
Палитра от емоции и изящество от Държавното първенство по художествена гимнастика - шанс да видим абсолютно всички от най-силните ни гимнастички. Състезание, което както винаги премина много оспорвано, а зрителите се насладиха на истински гимнастически празник! Горди сме с отличното представяне на нашата ученичка от VII а клас-Ева Брезалиева, която е в състава на националния отбор по художествена гимнастика-девойки. Браво, Ева, прекрасна си! Респект пред красотата на изпълнението ти!
III Национална Екологична Конференция за студенти, ученици и преподаватели, Бургас 2019, на Университет "Проф. Д-р Асен Златаров". Нашият екип представи презентация и научен доклад на тема "Биогорива--горивата на бъдещето", два самостоятелни проекта и два постера на тема Биогорива, пречиствателни станции и вятърни електрогенератори! Гордея се с вас, деца!
1. Петра Николова от 6а клас - 3 награда за приложно изкуство
2. Деймиан Иванов от 5б клас -поощрителна награда за рисунка
Браво на учениците и на г-жа Валентина Димитрова, която ги подготви за конкурса!
СУ "Йордан Йовков"
организира
Oт 18 до 22.03.2019 г.
Седмица на отворените врати
Очакваме Ви!
Учениците, които се представиха най-добре на първото състезание по английски език за второкласници
Днес в спортна зала "Б.Брънзов" кметът на гр.Бургас, г-н Димитър Николов, награди учениците, които се представиха най-добре на първото състезание по английски език за второкласници, организирано от Община Бургас. В оспорваната надпревара на над 600 участници, нашите ученици, с учител г-жа Габриела Земберова, се представиха достойно и показаха, че се справят успешно. Най-високи резултати и поощрителни награди от ...
 
Седмицата на отворените врати в СУ „Йордан Йовков“ Бургас е посветена на интегриране на технологиите и междупредметните връзки в учебните часове. Училището е иновативно за 3 учебни години и предлага обучение по природни науки, с прилагане на информационни технологии, под формата на онлайн-тестове, интерактивни упражнения и богато електронно учебно съдържание.
Днес учениците от VII а клас на СУ „Йордан Йовков“ Бургас показаха как работят по време на интердисциплинарен урок по химия и опазване на околната среда. Целта на ...
Днес Златин Димов Костов от 2а клас дойде на училище с цели три медала! Поздравления! Участвал е в XIV Национално първенство шотокан карате и е извоювал три трети места и бронзови медали. С пожелания за бъдещи успехи!
Конкурс "Водата е живот"
Браво на г-жа Валентина Димитрова и нейните ученици Мийрем, Ивелина, Веско и Полина, че творбите им са включени в изложбата "Водата е живот", като най-добрите, избрани сред стотици рисунки! Горди сме с успеха ви!
  Конкурс за компютърна рисунка или колаж 
Девети национален конкурс за компютърна рисунка и колаж “Виртуална пролет 2019”
TEMA “БЯЛА ЛЯСТОВИЦА”
Всички желаещи могат да участват като се регистрират и качат рисунките/колажите в сайта http://arts.gpaeburgas.orgРегламент на конкурса.
Важно! Всички рисунки трябва да бъдат показани на г-жа Новакова и тогава да се публикуват.
За въпроси се обърнете към класните ръководители или г-жа Новакова.
Успех на желаещите и МОЖЕЩИТЕ!
На 14.03.2019 г. (четвъртък) се изигра контролна среща между учениците от СУ "Й. Йовков" и СУ "К. Преславски" трениращи към ДФК "Звездичка". Както се казва - "Време е да сверим часовниците, за да видим кой къде се намира с подготовката". На терена на "Звездичка арена" очаквано и двата отбора показаха хъс и борбеност. Резултатът не беше от особено значение, защото децата докато показваха футболни умения, същевременно се забавляваха.
  Областен кръг на олимпиадата по информационни технологии

Поздравления за петокласниците Зоя, Стела, Даная, Гергана и Карина, които имаха смелостта и куража да участват в областния кръг на олимпиадата по ИТ, като участваха с проект на програми, които даже не са изучавали още.
Браво момичета, справихте се чудесно! 
Благодарим ви, че бяхте толкова всеотдайни!
Иновативен урок по Човекът и обществото в IIIа клас за Опазване на природата. Учениците ползваха таблетите, за да затвърдят знанията си като решаваха тестове в MOODLE. Урокът е част от поредицата за "Иновативно училище".
На 5.03.2019 г.  учениците, спечелили медали от зимния кръг на Международното състезание "Математика без граници", получиха от директора на училището, г-жа Анна Пенева, своите отличия. 
Да са им честити! 
Поздравления за успеха на всички учители от начален етап и на г-жа Хоптериевa!
   1.03.2019г. Иновативен урок по околен свят във II "б" клас за опазване на природата. Урокът бе интересен, атрактивно поднесен, чрез електронни ресурси по темата! Учениците използваха таблетите в началото на часа, за да покажат какво знаят за природата и връзката между живата и неживата природа и затвърдиха знанията си в края на часа отново чрез тест.
Урокът е част от поредицата по проект " Иновативно училище".
28.02.2019г. Иновативен урок по Човекът и природата в III б клас за Приспособленията на организмите в сухоземна среда на живот. Урокът бе  визуализиран чрез електронно учебно съдържание, 3D анимирани клипове за животни в естествената им среда на обитание, динамични схеми на вътрешни органи и приспособления за живот, в съответствие със средата. През целия учебен час интересът на учениците към темата бе голям, знанията им-приложени чрез решаване на интерактивни упражнения и тест на таблетите и на дъската.
 Иновативни уроци по околен свят в Iа и Iб клас на тема "Промени през пролетта". На 26.02.2019г. учителите Галина Колева и Цветелина Костадинова използваха електронното учебно съдържание по Околен свят на издателство Просвета, за да поднесат по атрактивен начин учебното съдържание. Учениците решаваха електронни тестове в Мудъл при актуализиране на знанията от миналия час, както и за затвърдяване на новите знания в края на часа
На 1-ви март отбелязваме една от най-хубавите български традиции - закичваме се с мартеници. Мартениците пазят къщата от злини, а хората от болести. Те предвещават дълъг живот, здраве и сила. Мартеницата е символ на мир и любов, на здраве и щастие.
Учениците от групата за ЦОД в VI клас украсиха двора с мартеници, а четвъртокласниците окичиха своето дърво в парк "Изгрев" като част от инициативата "Децата и мартениците".

ЧЕСТИТ 1 МАРТ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
Патриотични тържества на третокласниците по случай 3 март- Освобождението на България
Вълнение, сълзи в очите и поклон пред загиналите за свободата на България! III Б и IIIА клас ни поднесоха вълнуващи тържества. Децата и техните учители изразиха почитта си към героите! Малките патриоти, заедно с г-жа Стоянка Димитрова, Донка Терзиева и г-жа Нели Апостолова пяха, рецитираха и плакаха, на прага на Националния празник! Да пребъде България! Благодарим за поднесената емоция!
Ден на розовата фланелка
За пореден път днес, 27.02.2019г. учениците от СУ "Йордан Йовков" го честваха. В часа на класа бяха показани презентации и клипове, с които се излъчват послания за добронамереност, уважение и зачитане на достойнството на всеки. Децата казаха  "Не на тормоза в училище"! Носейки гордо значките, които сами изработиха, те стават вестители на доброто! "Бъди добър, подай ръка"! ….!                           
Снимки
Медиите
На 27.02.2019 от 16:30 до 17:45 ч. в игротеката на втория етаж ще се проведе
РОДИТЕЛСКА СРЕЩА
за запознаване с Наредбата на Община Бургас
за прием в I клас.
Очакваме Ви!
  УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, НА 27.02.19 г. /сряда/ от 18.00 ч. ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ.
Дневен ред:
1.Анализ на успеха и дисциплината в клас за І уч.срок.
2.Анализ на успеха и дисциплината в групите за ЦОД.
3.Анкети с родителите на ученици в ЦОД-прогимназиален етап по проекта.
4.Организационни въпроси относно посещение на пиесата "Самодива" на 07.03.19 г. от учениците в прогимназиален етап и мюзикъла „Пинокио” от учениците в начален етап на 14.03.2019 г.
ДЪЖД ОТ МЕДАЛИ ЗАВАЛЯ НАД СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" ОТ ЗИМНИЯ КРЪГ НА МЕЖДУНАРОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ "МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ"!
1. клас - 2 златни, 8 сребърни, 6 бронзови медала
2. клас - 1 златен, 6 сребърни, 2 бронзови медала
3. клас - 1 сребърен и 5 бронзови медала
4. клас - 1 златен и 3 бронзови медала
5. клас-2 бронзови медала
БРАВО, КОЛЕГИ, БРАВО, УЧЕНИЦИ, ГОРДИ СМЕ С ВАШИТЕ 
УСПЕХИ!
Иновативен открит урок по околен свят във 2а клас

На 22.02.2019г. Златка Стайкова проведе открит урок по околен свят във 2а клас за природните бедствия. Учениците използваха таблетите и решаваха тестове в MOODLE, за да затвърдят знанията за природните бедствия и как да се защитим от тях. Урокът е част от поредицата по проект " Иновативно училище" във връзка с изпълнение на дейностите от иновацията по проект „Иновации в обучението – гаранции за успех!”.
Eдин по-различен Час на класа

Инспектор Събина Петрова от V РПУ, нa 21.02.2019 г. беше гост в СУ"Йордан Йовков" и проведе един по-различен Час на класа с учениците от Vа и Vб клас!
Темата на часа беше "Поведение по време на бедствия и аварии".
Иновативен урок по околен свят в Iв клас на тема Пролет  
 
На 19.02.2019г. във връзка с изпълнение на дейностите от иновацията по проект „Иновации в обучението – гаранции за успех!”,  в СУ “Йордан Йовков”се проведе открит урок. Калина Пенева проведе иновативен урок по околен свят в Iв клас на  тема Пролет. Малките учениците използваха таблетите, за да затвърдят знанията си за сезоните, като решаваха интерактивни упражнения и тест в MOODLE.

146г. от обесването на Апостола
Учениците и учителите от СУ "Йордан Йовков" посветиха цяла седмица на 146 годишнина от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски. С уроци, извънкласно четене, презентации, викторини, табла пред всяка една класна стая, те отдадоха почит към саможертвата на Левски за свободата на България.
С музикално -сценична програма, учениците от Vа, Vб и VIа,б клас/ЦОД/ отбелязаха 146г. от обесването на Апостола на свободата, под надслов "Жив е Левски!"

Максимален брой точки от състезанията "Аз рисувам" и "Аз и природата"

Горди сме с успехите на учениците от 4б клас, спечелили максимален брой точки от състезанията "Аз рисувам", и "Аз и природата"
Александра Илиева, Вероника Райкова, Георги Андонов, Диана Гигова, Зафир Иванов, Мариета Бъчварова, Никол Игнатова.
Браво деца!
Kласирани за Областен кръг на олимпиадата Знам и мога
Поздравления за г-жа Червенкова и г-жа Купенова, за отличните резултати на учениците им от IV клас, класирани за Областен кръг на олимпиадата "Знам и мога". Горди сме, че сте сред най-добрите ученици на Област Бургас!
Валерия Даринова Радева….
Първо място и златен медал за Георги Димов 

Първо място и златен медал за Георги Димов Димов от IVa клас на Националния конкурс за рисунка "Трифон Зарезан"- гр.Сунгурларе!
Браво, Георги, щастливи сме, че си най-добрият в България в твоята възрастова група! Честито!
Дарение
На 28.01.2019 г. бургаският общественик г-н Г.Дракалиев направи дарение на училището, което се състои от осем цветни портрети на бележити личности в нашата история. Дарението бе прието от г-жа А.Пенева-директор на учебното заведение, г-жа Т.Стоянова-учител по история и цивилизация и г-жа В.Георгиева-председател на методическото обединение на учителите в прогимназиален етап. Г-н Дракалиев получи в знак на благодарност от г-жа А.Пенева-директор, книга с избраните произведения на Йордан Йовков.
Kласирани на Областен кръг на олимпиадата по астрономия ученици

Поздравления  за класираните на Областен кръг на олимпиадата по астрономия ученици:
Зоя Атанасова Атанасова-V клас,Таня Викторова Станева-VIклас, Димитър Пенчев Милев-VI клас, Тодор Димитров Кенов- VI клас, Гергана Любомирова Илчева-VI клас, Николай Костадинов Войнов-VI клас! Горди сме с вашия успех!
Отлични резултати в Областен кръг на олимпиадата по История
Поздравления за учениците, постигнали отлични резултати и  класирани за участие в Областен кръг на олимпиадата по История и цивилизации:
* Зоя Атанасова -  V a клас; * Гергана Костова - V a клас; * Стела Катеркова -  V a клас; 
* Деймиан Иванов - V б клас; * Таня Станева -  VI а клас;
* Християна Германова - VII a клас. Желаем им още по-големи успехи и резултати, които да им донесат удовлетворение и много радост!
Поздравления и за учениците, които се явиха на общинския кръг на олимпиадата, но не успяха да се класират за следващия кръг - участието им е високо оценено.
  Отлични резултати в Областен кръг на олимпиадата по БЕЛ
Поздравления за учениците, постигнали отлични резултати и  класирани за участие в Областен кръг на олимпиадата по Български език и литература:
Зоя Атанасова, Гергана Костова, Симона Иванова и Таня Станева.
Желаем им още по-големи успехи и резултати,които да им донесат удовлетворение и много радост!
Поздравления и за учениците, които се явиха на общинския кръг на олимпиадата, но не успяха да се класират за следващия кръг - участието им е високо оценено.
Kласирани за Областен кръг на олимпиадата по информационни технологии   
Поздравления  за учениците: Зоя Атанасова, Стела Катеркова, Карина Калангерова, Даная Бабанкова и Гергана Костова, постигнали отлични резултати с представените проекти на Общински кръг и класирани за Областен кръг на олимпиадата по информационни технологии! Горди сме с вашия успех!
Училищното ръководство благодари на всички ученици, учители и родители, които вложиха много труд и любов за изработването на красиви предмети и вкусни лакомства за днешния Коледен благотворителен базар.
Събраните средства са 1314 лв, с които ще дооборудваме с периферни устройства новия компютърния кабинет.
Нека всички бъдем живи и здрави и посрещнем още много празници, обединени от благородни каузи!
Снимки
Грамота за Милен

Милен Зидаров от 2а клас получи грамота за отличното си представяне на IV турнир по плуване купа Бургас, което се проведе на 15.12.18г.
Милен е член на спортен клуб "Метропол".
Пожелаваме му още много успешни изяви!
Футболен успех за Ерджан

Ерджан Кадир Юзеир от 2а клас получи грамота от Община Бургас и ДФК "Звездичка" за отличното си представяне и показани изключителни футболни умения в зимното издание на детски футболен турнир "Футболни звезди на България 2018".
Успех и на следващите състезания!
Грамота за отлично представяне

Златин Димов Костов от 2а клас получи грамота за отличното си представяне в състезанието на Съюза на математиците в България "Свети Николай Чудотворец" 2018.
Успех и на следващите състезания!

Инспектор Събина Петрова изнесе лекция на 4а и 4б клас на тема Намиране на следи и отпечатъци. Всички слушаха в захлас, задаваха въпроси и научиха повече за откриването на следи.

Виж още
Трето място на футболен турнир

Днес, 10.12. 2018 г. Алпер, Любомир и Кристиян, участници от нашето училище във футболен турнир "Мини шампионска лига" зима 2018 г., организиран от ДФК "Звездичка" и Община Бургас, донесоха купата за спечелено III място.
Кристиян бе удостоен с индивидуална грамота за най-ефективен играч. Браво, момчета! Горди сме с успеха ви!
 
Честито на Димитър Киров от 7.а клас! 
Отличен с поощрителна награда за есе от конкурса Бургас - моят град.

Училищното настоятелство и училищното ръководство на СУ „Йордан Йовков“ организират Коледен благотворителен базар на 19.12. 2018 г.(сряда) от 9 ч. Със събраните средства ще бъде дооборудван компютърният кабинет.
  Последно променен на 02-07-2019